Behandlingar

Eco ansiktskur

Under denna avslappnande behandling med mycket massage efter rengöring med kräm och skrubb, återfuktas din hud med näringsrikt fulladdade vegetabiliska oljor.

 

I denna behandling används endast ekologiska och naturliga produkter.

 

Lilla Ecokuren  45 min 475 kr

Stora Ecokuren 75 min (med 25 min ryggmassage) 675 kr

Klicka här för mer info


Zonterapi 

Zonterapi är en av många holistiska läkekonster vars syfte är att finna balans och harmoni i hela kroppen. Det är en metod med tusenåriga anor som arbetar med att frigöra blockeringar i kroppen genom att behandla motsvarade zon på foten.


Längd: 60 min

Pris: 550 kr

Klicka här för mer info


Öronakupunktur 

Liksom zonterapi är detta en reflexlära där man genom att stimulera punkter i örat kan påverka smärta och funktion i motsvarande kroppsdel.


Det är en enkel men effektiv behandlingsform. Akupunktur, både kropps- och öronakupunktur används nu inom vården även i Sverige.


Längd: 45 min

Pris: 350 kr

Klicka här för mer info

Massage

Svensk klassisk massage hjälper mot trötta, ömma och spända muskler. Massagen har även en positiv effekt på vårt immunförsvar och vårt allmänna välbefinnande. Regelbunden massage motverkar trötthet och smärta i hela kroppen och bidrar till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.


Längd: 30, 45 och 60 min

Pris: 400, 525 och 650 kr

Klicka här för mer info


Taktil massage är en erkänd komplementär metod som används inom rehabilitering, omvårdnad och friskvård. Effekter som ofta ses med hjälp av taktil massage är bättre sömn och avslappning, förbättrad mag-tarmfunktion, stärkt kroppsuppfattning, ökad självkänsla, mindre stress, oro och ångest, lindring av smärta och tänd livsgnista.


Längd: 60 min

Pris: 575 kr

Klicka här för mer info


Fibromassage – för dig med fibromyalgi

En speciellt anpassad massagemetod för att ge smärtlindring till patienter med fibromyalgi. Man arbetar utifrån en förståelse för de ömma punkter som är utmärkande för fibromyalgi och massagen görs med milda strykningar, värme och musik som ger en djup avslappning som frigör vårt må-bra hormon oxytocin.


Längd: 60 min

Pris: 575 kr

Klicka här för mer info


Regndroppsmassage

En form av aromterapi med en lätt massage. Man masserar först in oljorna på fötterna och sedan på ryggen. Oljorna är speciellt utvalda utifrån sina egenskaper som exempelvis inflammationshämmande, stärkande för immunförsvaret, muskelavslappnande samt underlättar matsmältningen. De är väldoftande, ger lugn och kraft samt stimulerar kroppens egen läkningsförmåga.


Längd: 45 min

Pris: 550 kr

Klicka här för mer info