Klippkort & friskvård

KLIPPKORT & FRISKVÅRD


1) Ange önskat kort (eller ett belopp om du önskar välja behandling för varje gång) samt namn och adress dit det ska sändas i meddelanderutan.

 

2) Swisha beloppet till 123 53 063 52.

 

3) Boka din tid när det passar dig!


Klippkortet skickas med post senast dagen efter din beställning. Meddela vilka uppgifter du behöver om du ska lämna in kvittot för Friskvård. Kvittot kan inte göras om i efterhand. 


Välkommen och tack för din beställning!


Vänligen observera att klippkort återlöses ej. Se gärna öppettiderna före så att de passar dig. Jag har få tider efter kl. 16.15, är du beroende av sena tider så rekommenderar jag inte att du köper klippkort. 

Taktil massage & Fibromassage

5x 60 min - 3250 kr


Gravidmassage 

3x45 min - 1695 kr


Lymfmassage

3x75 min - 2475 kr

3x90 min - 2850 kr


Svensk klassisk massage

5x30 min - 2250 kr

5x45 min - 2850 kr

5x60 min - 3425 kr

5x90 min - 4975 kr


Pilates

Personlig träning 3x55 min - 1950 kr 

Gruppträning 5x55 min - 995 kr

Gruppträning senior 4 ggr - 800 kr

 
 
 
 
 

Varför kan jag inte använda mig av Friskvårdsportaler hos Näsets Energi & Hälsa?

Sedan hösten 2021 kan du inte längre använda dig av s.k. Friskvårdsportaler, exempelvis Epassi, hos mig. 


I stället för att använda Epassi-appen, får du kvitto med alla uppifter som behövs och du lämnar detta till din arbetsgivare för återbetalning av behandlingen. 


Vad är Epassi?

Epassi är helt enkelt en smart mellanhand som gör det bekvämt för företagen att admininstrera sina anställdas Friskvårdsbidrag, men som är oskäligt dyrt för din terapeut att vara ansluten till. De tar 10% av beloppet och kallar det "marknadsföring".


Man får enligt Epassis avtal inte höja beloppet för de som betalar via deras app så att den kostnaden täcks. Företagen vill såklart inte själva betala ytterligare 10% per behandling/anställd.


Företagen som använder Epassi vet uppenbarligen inte vilken björntjänst de gör för egenföretagarna, för att inte tala om de kommuner som är anslutna.


På grund av den dyra kostnad som Epassi innebär för oss egenföretagare är jag och många andra terapeuter inte längre med i någon av dessa Friskvårdsportaler och uppmanar alla företag att avsäga sig Epassi för att inte snedvrida konkurrensen, vilket är en direkteffekt av detta. 


I detta dokument från Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, Svensk Massage samt Yrkesmassörernas förbund upplyser de kommunerna om nackdelarna för massageterapeuter m.fl. med dessa Friskvårdsportaler.


Tack för att du tog dig tid att läsa!