Bioregna -solskydd

BIOREGNA SUN CARE –

Solskydd för hela familjen av högsta kvalitet

 

Solskyddsprodukterna från franska Bioregna är 100% naturliga med mineralfilter och helt utan nanopartiklar. De innhåller vårdande ekologiska ingredienser som exempelvis arganolja, mandelolja, makadamianötsolja och sesamolja och går snabbt in i huden utan att lämna någon vit hinna kvar.


De ger ett högt skydd mot UVA och UVB utan att lämna en vit hinna på huden. En viktig faktor att väga in vid val av solkräm är att Bioregnas produkter inte skadar vattenlevande organismer.


Produkterna är certifierade enligt Cosmetic Bio – Organic cosmetic och är dermatologiskt testade. De är inte testade på djur.

 

Serien innehåller solskydd, after sun och brun-utan-sol.


Följande produkter finns hos Näsets Energi & Hälsa:

Bioregna Sunscreen cream SPF50 Kids

90 ml - 250 sek

Exklusiv, hyperallergen formula som ger ett högt skydd för barns känsliga hud. Naturligt fysikaliskt filer/mineralfilter mot UVA och UVB. Vattenresistent. Utan alkohol 


100% naturliga ingredienser. 11% är ekologiska.

Produkten är tillfälligt slut.

Bioregna Sunscreen lotion SPF30 Face & body

90 ml - 215 sek

För ljus och lätt solbrun hud. Exklusiv och hyperallergen formula som ger ett högt skydd och passar alla hudtyper, även den mycket känsliga. Naturligt fysikaliskt filter/mineralfilter mot UVA och UVB och den lämnar ingen vit hinna. Med arganolja som verkar regenererande och läkande. Vattenresistent.


100% naturliga ingredienser. 12% av ingredienserna är ekologiska.

Produkten är tillfälligt slut.


Bioregna After-sun lotion

125 ml - 145 sek

Exklusiv formula med tre vegetabiliska oljor från mandel, sesam och macadamianöt och E-vitamin som återfuktar och vårdar din hud efter solning. Passar även för ansiktet. Appliceras under flera dagar efter solexponering. 


99% naturliga ingredienser. 79% av ingredienserna är ekololgiska. 


Bioregna Self-tanning lotion

125 ml - 215 sek

En ekologisk brun utan sol-lotion för både kropp ansikte. Huden fån en fin solbränd färg efter ca 3 timmar och efter 24 timmar har färgen utvecklats helt. Innehåller bland annat vegetabiliskt DHA, erythrulos och oljor från kamomill och citrongräs.


98% naturliga ingredienser. 77% av ingredienserna är ekologiska.