Body oil

24/7 Skin Oil (100 ml - 185 kr)

Detta är en en mild olja utan eteriska oljor, som kan användas vid den dagliga babyvården eller till dig med känslig hy. De vegetabiliska oljorna mjukgör och skyddar huden. 


Oljan kan användas vid den dagliga babyvården såsom rengöring, babymassage, skorv eller till dig med känslig hy efter dusch.

För produktinnehåll, klicka här

Cloudberry Body Oil (100 ml - 215 kr)

En närande olja för hela kroppen. Med ekologiska vegetabiliska oljor använder du Cloudberry Body Oil som din dagliga kroppsolja. Appliceras med fördel på fuktig hud efter dusch. Fungerar utmärkt som After Sun produkt då den mjukar och motverkar hud som flagnar.

För produktinnehåll, klicka här

Jojobaolja (100 ml - 249 kr)

Denna olja passar alla hudtyper. Känslan är sammetslen och rik utan att vara kladdig, detta till stor del av jojobaoljans unika sammansättning av fettsyror. Jojobaoljan skyddar och binder hudens fukt.


Den här produkten går att använda till hela kroppen. Jojobaoljan passar alla hudtyper. Känslan är sammetslen och rik utan att vara kladdig, detta till stor del av jojobaoljans unika sammansättning av fettsyror. Jojobaoljan skyddar och binder hudens fukt.

För produktinnehåll, klicka här