Eko ansiktskur

Eko ansiktskur


Under denna avslappnande behandling med mycket massage efter rengöring med kräm och skrubb, återfuktas din hud med näringsrikt fulladdade vegetabiliska oljor. En lång och skön massage av dekolletage, överarmar, nacke, ansikte och hårbotten avslutas med en fuktgivande mask och ansiktskräm.

 

Denna behandling är en riktig fukt- och näringsraket för din hud med c/o GERD:s ekologiska och naturliga skönhetsprodukter och en skön djupavslappning för dig.

 

Vi konsumerar enorma mängder hudvård och kosmetika, både i Sverige och i världen. Den ekologiska hudvården syftar till att samverka med, och vara skonsam mot, både natur och människa.


Man använder därför så många förnyelsebara råvaror i form av exempelvis vegetabiliska oljor med mildare och miljövänligare konserverings- och emulgeringsmedel som möjligt. Detta till skillnad mot den konventionella hudvården med många allergena och hormonstörande ämnen och mikroplaster som förorenar vår natur varje dag när de spolas ut med dusch- och badvatten. 

 

Varje dag smörjer vi, helt frivilligt, in både oss själva och våra barn med dessa många onödiga och rent av farliga ämnen utan att egentligen fundera närmare över det. Vi kan naturligtvis inte skydda oss mot eller ta bort allt, men idag finns det många naturliga och ekologiska alternativ på marknaden vi kan använda för att skydda både oss själva och naturen.


Lilla Eko-kuren         45 min 

Stora Eko-kuren        60 min (inleds med en djupgående ryggmassage)