Erbjudanden

Här uppdateras erbjudanden och fördelaktiga paket med massage och skönhetsprodukter! En present till dig själv eller någon som du tycker om!


Ekologisk unisex hand duo Cloudberry - perfekt för att hålla händer rena och återfuktade!


Sköna krämtvålen ger en både skonsam och vårdande handtvätt. Innehåller bland annat rikliga mängder av c-vitaminrik hjortronfröolja och avokadoolja.


Lyxig, mjukgörande och återfuktande handkräm fullproppad med vitaminrik hjortronfröolja och mjukgörande sheasmör, ingredienser som gör krämen mycket vårdande för händerna.


Pris: 385 kr  (Värde 490 kr) Båda 500 ml.


Vill du bara ha handtvålen kostar den 190 kr (ord. pris 245 kr) och finns även i Lingonberry med sheasmör, lingonfröolja samt eteriska oljor från citron och grape.


Baby Gift Set!


Baby Gift Set är en kombination av produkter speciellt för barn, samlade i en cellofanpåse med en informationsfolder på svenska och engelska. Den perfekta gåvan till nyblivna föräldrar!

Innehåller följande produkter:

Baby Wash 125 ml
En mild och vårdande rengöring för hela kroppen och schampo för barnets hår. De rengörande ingredienserna i Baby Wash kommer från kokos och majs.

Baby Oil 125 ml
Innehåller vegetabiliska oljor utvalda för att bevara hudens egna funktioner.

Baby Cream 100 ml
Baby Cream är en mycket återfuktande creme som mjukgör och vårdar särskilt barns ömtåliga hud, men passar alla i familjen.

Baby Care 10 ml
Skyddande balm som motverkar torr hud.

MÅ Tvättlappar 4-pack
Tvättlappar i ekologisk, Oeko-tex®-certifierad bomull. Med MÅ-logotyp. Mått: 30 x 30 cm.


399 kr (Värde 575 kr)

Body Balm - en lyxprodukt som ger huden det lilla extra!


Body Balm White Chocolate är en lyxigt väldoftande och mjukgörande kroppsbalm för torr hud. Kakaosmör och vaniljextrakt ger en ljuvlig, mild doft av vit choklad. Kakaosmör, som utvinns ur kakaobönan, är ett naturligt mjukgörande medel som smälter vid kroppstemperatur och hjälper till att hålla huden mjuk och smidig.


149 kr (Värde 249 kr)


Denna produkt passar utmärkt till att kombinera med Salt Scrub White Chocolate.  En lyxig kroppspeeling med havssalt, vegetabiliska oljor och kakaosmör med en underbar doft av vit choklad! 349 kr  200 ml. 

Halva priset på utvalda minsar!


Passa på att prova lite nya produkter! En härlig blandning med bl.a handkräm, scrub, schampo och balsam!


25 kr st (Värde 50 kr)