Handtvål och handkräm

Lingonberry - Lingonserien - rekommenderas för dig som tycker om en lätt citrusoft.

Cloudberry - Hjortronserien - rekommenderas för dig som tycker om en lite varmare och sötare doft med inslag av hjortron och mandarin.

Cloudberry Hand Soap  (500 ml - 245 kr)

En skön flytande krämtvål baserad på hjortron och avokadoolja som kommer tvätta dina händer skonsamt och samtidigt vårda dem. Innehåller rikliga mängder av den C-vitaminrika hjortronfröoljan samt avokadoolja. Tvålen har tvättaktiva ämnen helt utan PEG (polyetylenglykol) och rengör milt dina händer med ekologiska och naturliga ämnen.

För produktinnehåll, klicka här

Lingonberry Hand Soap (500 ml - 245 kr)

En skön flytande, mjukgörande och återfuktande handtvål med en doft av citrus som skonsamt tvättar och vårdar dina händer. Innehåller rika mängder av lingonfröolja samt eteriska oljor från pepparmynta, rosenträ och rosmarin vilka verkar uppiggande och ger en fräsch doft. Tvålen har tvättaktiva ämnen helt utan PEG (polyetylenglykol) och rengör milt dina händer med ekologiska och naturliga ämnen.

För produktinnehåll, klicka här

Cloudberry Hand Cream (500 ml 245 kr - 75 ml 109 kr)

Ekologisk handkräm med C-vitaminrik hjortronfröolja och eterisk olja av mandarin. En lyxig, mjukgörande och återfuktande handkräm. Kompositionen med bland annat sheasmör och den C-vitaminrika hjortronfröoljan gör krämen mycket vårdande.

För produktinnehåll, klicka här

Lingonberry Hand Cream (500 ml 245 kr - 75 ml 109 kr)

Ekologisk lyxig, mjukgörande och återfuktande handkräm med bland annat sheasmör, lingonfröolja. De väldoftande eteriska oljorna från citron och grape ger den en uppiggande effekt. 

För produktinnehåll, klicka här