Info hår

GUIDE FÖR HÅRPRODUKTER FRÅN C/O GERD


BLUEBERRY SHAMPOO - För dig som har tjockt, torrt och törstigt hår som lätt blir frissigt eller torrt. Blueberry Schampoo tillför håret fukt och stärker det med e-vitamin från blåbärsfröolja. Den ekologiska quinoan hjälper till att verkligen föra in fukt på djupet till varje hårstrå. 


Som balsam används Deep Impact Conditioner. Har du kort hår kan du hoppa över balsam och endast använda B2-serum.


CLOUDBERRY SHAMPOO - För dig med fint hår som lätt blir nedtyngt. Cloudberry Shampoo ger en mild rengöring och stärker håret med c-vitaminrik hjortronfröolja.


Som balsam används Shine & Volume Conditioner. Har du kort hår kan du hoppa över balsam och endast använda B2-serum. 


LINGONBERRY SHAMPOO - För dig med problem i hårbotten eller mjäll. Lingonberry Shampoo innehåller ekologisk Aloe Vera samt naturlig bensoesyra, vilka verkar lugnande för hårbotten.


Som balsam används antingen Deep Impact Conditioner (för torrt, tjockt hår) eller Shine & Volume (för hår som är i behov av volym). Har du kort hår kan du hoppa över balsam och endast använda B2-serum. 


Samtligt produkter har en mild och peg-fri tensid. Det är tensiden som gör att produkten löddrar och tvättar bort smuts och fett. 


B2 SERUM

Ett leve-in serum för alla hårtyper som återfuktar och bibehåller ditt hårs kondition, motverkar frissighet samt ger ditt hår en omedelbar lyster. Blåärfröoljan går lätt in i håret utan att tynga ner eller bli kladdig. Silkesprotein verkar som ett naturligt silikon och verkar utredande och motverkar frissighet.


Används antingen i fuktigt hår efter schamponering och balsam då du applicerar en liten mängd i topparna/längderna innan du kammar håret, eller i torrt hår då du applicerar i topparna/längderna för extra lyster eller för lätt stylingeffekt.