Info hår och hud

Guide för hårprodukter från c/o GERD

BLUEBERRY SHAMPOO - Har du tjockt, torrt och törstigt hår som lätt blir frissigt eller torrt? Då ska du välja Blueberry Shampoo som tillför håret fukt och stärker det med e-vitamin från blåbärsfröolja. Den ekologiska quinoan hjälper till att verkligen föra in fukt på djupet till var hårstrå.


CLOUDBERRY SHAMPOO - Har du fint så kallat skandinaviskt hår som lätt blir nedtyngt? Då ska du välja Cloudberry Shampoo som ger en mild rengöring och stärker håret med c-vitaminrik hjortronfröolja.


LINGONBERRY SHAMPOO - Har du problem i hårbotten eller mjäll?  Många gånger kan det hjälpa att sluta använda skarpa tensider - Sodium Laureth sulfate tillhör den skarpaste tensiden som finns och den reagerar många negativt på. Kost påverkar hårbotten och där kan man behöva tänka efter på vad man äter. I c/o Gerds hårvårdsrutin ska du välja Lingonberry Shampoo som innehåller den lugnande naturliga bensoesyran. De har även tillfört ekologisk Aloe Vera som verkar lugnande för hårbottnar. 


Balsam

Deep Impact Conditioner för torrt och törstande hår och obalanserad hårbotten.


Shine & Volume Conditioner för fint hår i behov av volym och obalanserad hårbotten.

Guide för hudvård från c/o GERD

BLUEBERRY-serien används för mogen och torr hud där du upplever att inget du smörjer på räcker, huden kan kännas "grå" och i behov av extra näring. Då behöver du deras kraftigaste hudvårdsrutin som ger dig näring och fukt med antioxidantrika bärfröoljor från blåbär för att få en vital och kraftfull hy!


CLOUDBERRY-serien används för en "normal" hud, dvs en hy som är i balans, den är varken torr eller fet. Bärfröoljan från hjortronet är en mycket effektiv antioxidant, rik på A- och E-vitamin samt viktiga Omega-fettsyror. 


LINGONBERRY-serien används för en obalanserad hudtyp. Det kan vara akne/ inflammation i hudens talgkörtlar eller hormonell hy samt en rad ytterligare andra faktorer som ger en obalanserad hy. (Vid riktigt svår akne bör alltid hudläkare kontaktas.)