Pilates

Pilates är en säker och effektiv träningsform som ökar kroppsmedvetenheten och kroppskontrollen. Pilates aktiverar kroppens djupt liggande muskler och det är en skonsam träning för alla, oavsett kön, ålder eller fysisk status.


Med regelbunden Pilatesträning får du ett större rörelseomfång och ökad styrka och smidighet i hela kroppen och du kommer att förvånas över hur stora framsteg som görs för balans, styrka och koordination efter bara några veckors träning!


Du kommer de dagar som passar dig och du bokar här


Du tränar i en liten grupp med max 4 deltagare. Pris 225 kr/gång eller 995 kr för 5-kort (gäller 1 år). Passet är 55 minuter och fungerar både för dig som är nybörjare och som har tränat Pilates tidigare. 


Schema för Pilatesträning fr.o.m 7 augusti: 


  • Måndagar kl. 11.00 - Pilates för seniorer.  Information nedan.


  • Torsdagar kl. 11.00 -Matwork Pilates


  • Personlig pilatesträning - 700 kr/gång eller 1950 kr för 3 gånger (gäller 1 år). 


Det finns två toaletter mitt emot min lokal där du kan byta om, men det finns inte tillgång till dusch.

Pilates för seniorer måndagar kl. 11.00- kurs under 4 veckor - 800 kr. 

Ett pass som är anpassat för dig som av olika anledningar behöver träna lite lugnare. Vi jobbar stående, sittande på stol och på matta, om du kan eller på stol.


Pilates för seniorer är gruppträning i kurser om 4 veckor. Detta för att det krävs en regelbundenhet för att bygga upp en grund för balans, styrka, rörlighet och koordination. Mer information om varför träning är viktigt för dig som är äldre. 


Du bokar din plats genom att kontakta mig på 0768-501250 eller via mail: info@nasetsenergiohalsa.se


Vid avbokningar ligger lediga tider ute på Boka direkt under "Pilates seniorer gruppträning"


Vi är en liten grupp med max 3 deltagare. Avbokning senast 5 dagar före kursstart i övrigt gäller naturligtvis avbok samma dag vid sjukdom. 


Du kan använda din aktivitetscheck hos mig för Pilatesträning.


Jag är certifierad Pilates Complete Education-tränare hos Pilates Complete Education i Göteborg av Jasmin Salhi och Linda Ahlgren, grundare av Pilates Complete och Pilates Complete Education -www.pilatescomplete.se