Pilates

Pilates är en säker och effektiv träningsform som ökar kroppsmedvetenheten och kroppskontrollen. Pilates aktiverar kroppens djupt liggande muskler och det är en skonsam träning för alla, oavsett kön, ålder eller fysisk status.


Med regelbunden Pilatesträning får du ett större rörelseomfång och ökad styrka och smidighet i hela kroppen och du kommer att förvånas över hur stora framsteg som görs för balans, styrka och koordination efter bara några veckors träning!


Du tränar i en liten grupp med max 4 deltagare. Pris 225 kr/gång eller 950 kr för 5-kort (gäller 1 år). Passet är 55 minuter och fungerar både för dig som är nybörjare och som har tränat Pilates tidigare. 


Schema för Pilatesträning! 


  • Tisdagar kl. 11.00 - Matwork Pilates
  • Torsdagar kl. 9.00 - Matwork Pilates 
  • Torsdagar kl. 10.30 - Pilates för seniorer. Bokning och information nedan.


  • Personlig pilatesträning - 700 kr/gång eller 1950 kr för 3 gånger (gäller 1 år). 


Det finns två toaletter mitt emot min lokal där du kan byta om, men det finns inte tillgång till dusch.

Pilates för seniorer torsdagar kl. 10.30 - kurser under 4 veckor. 

Ett pass som är anpassat för dig som av olika anledningar behöver träna lite lugnare. Vi jobbar stående, sittande på stol och på matta, om du kan eller på stol.


Pilates för seniorer är gruppträning i kurser om 4 veckor. Detta för att det krävs en regelbundenhet för att bygga upp en grund för balans, styrka, rörlighet och koordination. Mer information om varför träning är viktigt för dig som är äldre. 


Du bokar din plats genom att boka tjänsten "Pilates för seniorer" i Boka direkt (eller via telefon 0768-501250).


Är detta något för dig? Boka ett pass och kom och prova en gång under mars månad kostnadsfritt! Du bokar Pilates för Seniorer här och bortse från priset - välkommen!


Vi är en liten grupp med max 4 deltagare. Avbokning senast 5 dagar före kursstart.


Du kan använda din aktivitetscheck för Pilates hos mig.


  • 4 gånger: 9 mars, 16 mars, 23 mars och 30 mars - 760 kr
  • 4 gånger: 13 april, 20 april, 27 april och 4 maj -  760 kr
  • 4 gånger: 11 maj, 25 maj, 1 juni och 8 juni -  760 kr


Jag är certifierad Pilates Complete Education-tränare hos Pilates Complete Education i Göteborg av Jasmin Salhi och Linda Ahlgren, grundare av Pilates Complete och Pilates Complete Education -www.pilatescomplete.se