Pilatesträning

Pilates är en säker och effektiv träningsform som ökar kroppsmedvetenheten och kroppskontrollen. Träningen förbättrar balans, koordination och hållning. Med regelbunden Pilatesträning får du ett större rörelseomfång och ökad styrka och smidighet i hela kroppen. Pilates aktiverar kroppens djupt liggande muskler och det är en skonsam träning för alla, oavsett kön, ålder eller fysisk status.


Du tränar i grupp med max 4 personer eller bara för dig som personlig träning. Den personliga träningen gäller även för gravida och önskar du i stället att träna i grupp så fungerar måndagsgruppen för dig, bara meddela i förväg så att jag vet. 

 

Den personliga träningen bokar du när du önskar medan gruppträningen har följande fasta tider med start den 5 september (uppehåll v. 44):

 

  • Måndagar kl. 8.45 kör vi God morgon Pilates med Energi & Hälsa! Ett lite lugnare morgonpass med fokus på balans, koordination och styrka. En plats kvar 19/9 & 26/9!

 

  • Tisdagar kl. 11.00 kör vi Puls, Energi & Hälsa! Ett lite intensivare pass där vi lägger mer fokus på styrka i framför allt bål och ben.

 

Gruppträningen är 50 minuter och kostar 250 kr/gång. Du får ett personligt klippkort där var 5:e gång är gratis (gäller ett år). 


Personlig pilatesträning 50 minuter kostar 750 kr/gång eller 2050 kr för 3 gånger (gäller 1 år). 


Önskar du komma regelbundet så meddela mig vilka dagar du vill komma så bokar jag in dig i förväg. 


Det finns två toaletter mitt emot min lokal där du kan byta om, men det finns inte tillgång till dusch.


Jag är certifierad Pilates Complete Education-tränare hos Pilates Complete Education i Göteborg av Jasmin Sahli och Linda Ahlgren, grundare av Pilates Complete och Pilates Complete Education -www.pilatescomplete.se