Regndroppsmassage

Regndroppsmassage, eller Regndroppsteknik (RDT), utvecklades av Gary Young under 80-talet och är en massage som kan göras i förebyggande syfte för att stärka kroppens organ, muskler och skelett genom kraftfulla eteriska oljor.


Regndroppsmassage är en form av aromterapi med en lätt massage. Man masserar först in oljorna på fötterna och sedan på ryggen.


Oljorna är speciellt utvalda utifrån sina egenskaper som exempelvis inflammationshämmande, stärkande för immunförsvaret, muskelavslappnande samt underlättar matsmältningen. De är väldoftande, ger lugn och kraft samt stimulerar kroppens egen läkningsförmåga.


Man använder främst 9 oljor:

Valor (gran, frankincense, blå renfana och rosenträ i en bas av mandelolja)

Oregano

Timjan

Basilika

Cypress

Vintergröna

Mejram

Pepparmynta

Aroma Siez (basilika, cypress, mejram, lavendel och pepparmynta)


Eteriska oljor är en av de äldsta kända medicinerna och har använts i tusentals år i bland annat Grekland, Kina, Indien och Egypten. Eterisk olja är den aromatiska vätska som finns i buskar, blommor, träd, rötter, kåda och frön och det är denna aromatiska essens som skyddar växten från insekter, ogynnsam miljöpåverkan och sjukdom.


Oljorna som används i RDT kommer från Young Living som är världsledande inom eteriska oljor och de uppfyller kraven på högsta medicinska kvalitet.


Vänligen meddela i förväg om du lider av någon sjukdom eller tar starka mediciner.


Behandlingen tar 45 minuter.