Rengöring o skrubb

Eco Clean Face Canola - rengöring för normal till torr hy (200 ml - 196 kr)

Denna skonsamma och effektiva rengöring fungerar på de allra flesta hudtyper! Fördela på torr eller fuktig hy, massera sedan mjukt och skölj av med ljummet vatten. Fungerar utmärkt att bort smink med. Har du vattenfast mascara så är det perfekt att ta vegetabilisk olja på en bomullstuss för att ta bort den.

För produktinnehåll, klicka här

Eco Clean Face White Clay - rengöring för obalanserad hy & acne (200 ml -196 kr)

Eco Clean Face White Clay är en balanserande rengöring för dig med blandhy. Den innehåller lugnande vit lera som även har en lätt sammandragande effekt på hyn. Fungerar utmärkt att använda för att ta bort smink med. Används med fördel i kombination med övriga ansiktsprodukter som ingår i Lingonserien.

Använd: Fördelas på fuktig hy, massera sedan mjukt. Skölj med ljummet vatten.

För produktinnehåll, klicka här

Eco Facial Scrub - tvåkomponentspeeling med mjölksyra och jojobakorn

(200 ml - 275 kr)

Denna sköna skrubb rengör och exfolierar på ett skonsamt sätt bort orenheter och döda hudceller.


Applicera skrubben och massera med mjuka rörelser över hela ansiktet, undvik dock huden runt ögonen. Skölj noga med ljummet vatten. Skrubben innehåller jojobakorn och mjölksyra och kan användas 1-2 gång/vecka. Om du applicerar skrubben på de partier som du vill rengöra och låter dem verka en liten stund så får du en kemisk peeling via mjölksyran och sedan skrubbar du med jojobakornen innan du sköljer av.

För produktinnehåll, klicka här