Maria Åkerberg m.fl

Jag är återförsäljare av svensk naturlig och ekologisk hudvård. De tre märken som jag har valt att samarbeta med producerar en hudvård för hela familjen utan skadliga ämnen. 


Vi utsätts för mängder av kemikalier runt omkring oss. Från det ofödda barnet och hela livet tvättas, och tvättar, vi oss med ämnen som är skadliga för både vår kropp och vår natur. Exempelvis är  SLS-tensider (sodium laureth sulfat) något som används i majoriteten av alla schampon. SLS-tensider är en riktig miljöbov eftersom naturen har svårt att bryta ned detta ämne. Syntetiska förtjockningsmedel (PEG-ämnen, polyetenglykol) kan ge cancer. PEG-ämnen tillsätts i bland annat schampo. För din egen och för vår naturs skull, välj produkter med så lite miljöpåverkan som möjligt!


Här hittar du länk för information, pris och om du vill beställa - klicka här. 

Det lappländska företaget c/o GERD använder norra Sveriges rika och fantastiska flora av vilda örter och bär som aktiva substanser i sina ekologiska produkter.  


c/o GERD arbetar med att göra lyxiga skönhetsprodukter baserade på svenska bär och örter med så lite avtryck i naturen som möjligt. Exempelvis innehåller deras exfolieringsprodukter 100% nedbrytbara korn.


Resultatet är en underbar hudvård med massor med vegetabiliska och närande oljor!


Lyssna på ett avsnitt här frånPigga Podden med en intervju med Johan Wiklund, en av grundarna till c/o GERD!


Produktionen ligger i Jokkmokk i Lappland.

Maria Åkerberg har producerat naturlig hudvård sedan 1995. Produkterna innehåller endast naturliga mineraler och ekologiskt certifierade ingredienser från växtriket som lugnar, skyddar och stärker huden - utan att störa de naturliga processerna i kroppen eller i naturen.


Maria Åkerbergs produkter innehåller inga syntetiska konserveringsmedel eftersom de högkvalitativa råvarorna gör dem självkonserverande.


De hade en fullständig innehållsdeklaration på sina produkter flera år före det blev lagstadgat inom EU - allt för att konsumenten redan då skulle få full transparens om produktinnehåll.


För att minimera koldioxidutsläppen har Maria Åkeraberg utvecklat giftfria plastflaskor och tuber som består av 100% växtbaserat material, tillverkat av sockerrör. Bioplasten är helt biologiskt baserad och binder fyra gånger mer koldioxid än traditionell plast. 


Lyssna på ett avsnitt här från Pigga Podden med en intervju med Maria Åkerberg! 


Produktionen ligger i Frillesås vid den halländska kusten. 


Lip Intimate Care är Sveriges första ekologiska intimvårdsserie. Naturliga kvalitetsprodukter i snygg design!

Mild intimolja som rengör, återfuktar och vårdar huden samt en lyxig olja för extra mjuk och nära rakning.
Lip Intimate Care är 100% naturlig, vegan och minst 70% ekologisk.


Lip Intimate Care är tillverkade av kvinnor för kvinnor. De rekommenderas av läkare och barnmorskor och tillverkas i Sverige.