Naturlig hudvård

Jag är återförsäljare av svensk naturlig och ekologisk hudvård. De tre märken som jag har valt att samarbeta med producerar finaste svensk hudvård. Vill du köpa produkter kan du beställa dem för avhämtning i Höllviken i samband med ditt nästa besök eller enligt överenskommelse när det passar dig att komma förbi måndag-fredag.


Bor du i Höllviken eller Skanör Falsterbo kommer jag förbi dig på vägen hem om det passar dig bättre. Bara meddela hur du vill göra!


Ring gärna om du har frågor om produkterna!


Här hittar du länk för information, pris och om du vill beställa - klicka här. 

Det lappländska företaget c/o GERD använder norra Sveriges rika och fantastiska flora av vilda örter och bär som aktiva substanser i sina ekologiska produkter.  


c/o GERD arbetar med att göra lyxiga skönhetsprodukter baserade på svenska bär och örter med så lite avtryck i naturen som möjligt. Exempelvis innehåller deras exfolieringsprodukter 100% nedbrytbara korn.


Resultatet är en underbar hudvård med massor med vegetabiliska och närande oljor!


Lyssna på ett avsnitt här frånPigga Podden med en intervju med Johan Wiklund, en av grundarna till c/o GERD!


Produktionen ligger i Jokkmokk i Lappland.

Maria Åkerberg har producerat naturlig hudvård sedan 1995. Produkterna innehåller endast naturliga mineraler och ekologiskt certifierade ingredienser från växtriket som lugnar, skyddar och stärker huden - utan att störa de naturliga processerna i kroppen eller i naturen.


Maria Åkerbergs produkter innehåller inga syntetiska konserveringsmedel eftersom de högkvalitativa råvarorna gör dem självkonserverande.


De hade en fullständig innehållsdeklaration på sina produkter flera år före det blev lagstadgat inom EU - allt för att konsumenten redan då skulle få full transparens om produktinnehåll.


Lyssna på ett avsnitt här från Pigga Podden med en intervju med Maria Åkerberg! 


Produktionen ligger i Frillesås vid den halländska kusten. 


Lip Intimit Care är Sveriges första ekologiska intimvårdsserie. Naturliga kvalitetsprodukter i snygg design!

Mild intimolja som rengör, återfuktar och vårdar huden samt en lyxig olja för extra mjuk och nära rakning.
Lip Intimite Care är 100% naturlig, vegan och minst 70% ekologisk.


Lip Intimate Care är tillverkade av kvinnor för kvinnor. De rekommenderas av läkare och barnmorskor och tillverkas i Sverige.