Gravidmassage

Gravidmassage(from v. 13) är en behandlande massage för dig som är gravid. Vid ditt besök går vi igenom om och var du har värk i kroppen och behandlingen anpassas efter detta och avslutas med avslappningsmassage. Du är välkommen på gravidmassage genom hela graviditeten!


Musklerna påverkas när kroppen förändras och belastningen fördelas annorlunda vilket kan ge värk och trötthet då hållningen förändras. Majoriteten av alla gravida får ont i ryggen under graviditeten. Detta kan förbättras genom massage och övningar. Vi pratar hållning, olika övningar som kan vara bra att göra, bäckenbottens viktiga roll och lite om tiden efter graviditet för att komma tillbaks till sin träning på ett lugnt och korrekt sätt.


Jag utför Terapeutisk Gravidmassage™ som är utvecklad av John Carrier Behandlingsteam och som rekommenderas av läkare och barnmorskor.


Du ligger på en speciell gravidkudde så att du kan ligga bekvämt både på mage, sida och rygg. Man arbetar både med långa strykningar som ökar cirkulationen och djupare grepp som löser upp spänningar och värk. 

GRAVIDSTYRKA

säker träning för dig som väntar barn


av Karin Bülow-Orrje & Courtney Landin


I denna väl genomarbetade bok av personliga tränaren och gravid- och mammaträningsexperten Courtney Landin, får du en träningsguide med uppbyggande och stärkande övningar, utifrån din nivå.


Du får hjälp med att bibehålla en god kroppshållning och minska problemen med många graviditetsrelaterade problem som exempelvis svullen mage, illamående, trötthet och ryggont samt motverkar stressreaktioner i kroppen.


Boken kostar 195 kr (ord. pris 229 kr) eller i paket:


  • Bokning/Presentkort Gravidmassage 45 min & bok 825 kr


MAMMASTYRKA

Träna med bebis i vagn, sele eller i din famn


av Karin Bülow-Orrje & Courtney Landin


Mammastyrka är boken för alla nyblivna mammor som vill förstå, bygga upp och stärka sin kropp från grunden. Boken innehåller uteslutande övningar som kan utföras tillsammans med din bebis - i vagn, sele eller i famnen. Courtney Landin guidar en säker och konkret träning för nyblivna mammor och du får även tips om hur man kan amma eller bära utan att få ont. 


Boken kostar 219 kr (ord. pris 249) kr eller i paket:


  • Bokning/Presentkort Gravidmassage/Sv. klassisk massage 45 min & bok 850 kr