Pilates

Pilates Matwork - träning på matta. Boka här


Pilates är en säker och effektiv träningsform som ger en bra bålstyrka och kroppskontroll. Pilates aktiverar kroppens djupt liggande muskler och det är en skonsam träning för alla, oavsett kön, ålder eller fysisk status.


Regelbunden Pilatesträning ger en tonad, smidig och stark kropp. Den ger ett ökat rörelseomfång, bättre balans och en god kroppshållning och du kommer att förvånas över hur stora framsteg som görs efter bara några veckors träning!


Du tränar i en liten grupp med max 4 deltagare. Pris 225 kr/gång eller 995 kr för 5-kort (gäller 1 år). Passet är 55 minuter och fungerar både för dig som är nybörjare och som har tränat Pilates tidigare. 


Schema för Pilatesträning 


  • Måndagar kl. 11.00 - Pilates för seniorer, se vidare information på sidan.


  • Torsdagar kl. 11.00 - Matwork Pilates - detta är ett Pilates pass där vi tränar på matta, med och utan redskap, både för vana utövare och nybörjare. 


  • Personlig pilatesträning - 700 kr/gång eller 1950 kr för 3 gånger (gäller 1 år). 


Det finns två toaletter vid min lokal där du kan byta om, men det finns inte tillgång till dusch.


Jag är certifierad Pilates Complete Education-tränare hosPilates Complete Education i Göteborg av Jasmin Salhi och Linda Ahlgren, grundare av Pilates Complete och Pilates Complete Education -www.pilatescomplete.se Pilates för seniorer måndagar kl. 11.00!


Ny kurs i juni, 3 gånger 600 kr (10, 17 & 24 juni). Enstaka tillfällen (225 kr/gång) finns vid avbokningar i gruppen, du hittar dem under "Pilates seniorer gruppträning" här. 


Ett pass som är anpassat för dig som av olika anledningar behöver träna lite lugnare. Vi jobbar stående, sittande och på matta.


Pilates för seniorer är gruppträning i kurser om 4 veckor. Detta för att det krävs en regelbundenhet för att bygga upp en grund för balans, styrka, rörlighet och koordination. Mer information om varför träning är viktigt för dig som är äldre.  Du bokar av vid sjukdom samma dag och meddelar mig om någon dag inte passar dig under kursen.


Vi är en liten grupp med max 3 deltagare.


Du kan använda din aktivitetscheck hos mig för Pilatesträning.