Behandlingar

Lymfmassage stimulerar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen. Det är en enkel metod som har goda resultat vid svullnader i armar och ben eller vid trötthetssymptom.


Längd: 75 och 90 min

Pris: 90 min 1025 kr

75 min 900 kr  

Klicka här för mer info


Taktil massage är en erkänd komplementär metod som används inom rehabilitering, omvårdnad och friskvård. Effekter som ofta ses med hjälp av taktil massage är bättre sömn och avslappning, förbättrad mag-tarmfunktion, stärkt kroppsuppfattning, ökad självkänsla, mindre stress, oro och ångest, lindring av smärta och tänd livsgnista.


Längd: 60 min

Pris: 725 kr

Klicka här för mer info


Fibromassage – för dig med fibromyalgi

En speciellt anpassad massagemetod för att ge smärtlindring till patienter med fibromyalgi. Man arbetar utifrån en förståelse för de ömma punkter som är utmärkande för fibromyalgi och massagen görs med milda strykningar, värme och musik som ger en djup avslappning som frigör vårt må-bra hormon oxytocin.


Längd: 60 min

Pris: 725 kr

Klicka här för mer info

Terapeutisk Gravidmassage 

En behandlande massage för dig som är gravid. Vid ditt besök går vi igenom om och var du har värk i kroppen och behandlingen anpassas efter detta och avslutas med avslappningsmassage.

 

För dig som är i v.13 och framåt.


Nu kan du träna under och efter graviditet med hjälp av

gravid- och mammaträningsexperten Courtney Landin. Hennes böcker Gravidstyrka och Mammastyrka finns att beställa till nedsatt pris. Klicka på länken nedan för mer info så hittar du priser. 


Längd: 45 min 

Pris: 650 kr

Klicka här för mer info


Svensk klassisk massage.

Svensk klassisk massage hjälper mot trötta, ömma och spända muskler. Massagen har en positiv effekt på vårt immunförsvar och vårt allmänna välbefinnande. 


Regelbunden massage motverkar trötthet och smärta i hela kroppen och bidrar till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.


Längd: 30, 45 och 60 min

Pris: 525, 650 och 775 kr

Klicka här för mer info