Produkter c/o GERD

Det lappländska företaget c/o GERD använder norra Sveriges rika och fantastiska flora av vilda örter och bär som aktiva substanser i sina ekologiska produkter med så lite avtryck i naturen som möjligt. Resultatet är en underbar hudvård med massor med vegetabiliska och närande oljor! Deras hudvård har efter rengöring och scrubb tre hudvårdande serier som baseras på blåbär, hjortron och lingon, alla med välgörande egenskaper för huden. Serum används före ansiktsolja eller ansiktskräm. Ansiktsmasken ger skön återfuktning och används en eller ett par gånger i veckan.


BLUEBERRY-serien används för mogen och torr hud där du upplever att inget du smörjer på räcker, huden kan kännas "grå" och i behov av extra näring. Då behöver du deras kraftigaste hudvårdsrutin som ger dig näring och fukt med antioxidantrika bärfröoljor från blåbär för att få en vital och kraftfull hy!

 

CLOUDBERRY-serien används för en "normal" hud, dvs en hy som är i balans, den är varken torr eller fet. Bärfröoljan från hjortronet är en mycket effektiv antioxidant, rik på A- och E-vitamin samt viktiga omega-fettsyror. 

 

LINGONBERRY-serien används för en obalanserad hudtyp, ofta passar den bra för ungdomar. Det kan vara akne/ inflammation i hudens talgkörtlar eller hormonell hy samt en rad ytterligare andra faktorer som ger en obalanserad hy. (Vid svår akne bör alltid hudläkare kontaktas.)